İSTANBUL / BAĞCILAR - BAĞCILAR BORSA İSTANBUL ORTAOKULU

Mrt

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki merkezi sınavın yapılacağı tarihi geçtiğimiz aylarda duyurmuştu. Buna göre; 2024 LGS sınavı 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak.

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını elektronik ortam üzerinden yapabilecek.

LGS sınav sonuçları, 28 Haziran 2024'te www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecek. Öğrencilere sınav sonuç belgeleri posta yoluyla gönderilmeyecek.

Şbt

2023-2024 Eğitim öğretim yılı birinci dönem birincilerimiz dönem sonu karne töreninde açıklandı!

OKUL GEZİLERİ DÜZENLEDİK

KÜÇÜK KIZLAR MENDİL KAPMACA İLÇE İKİNCİSİ OLDUK

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLANDI.

"Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı, bir mutluluk parıltısısınız! Memleketi asıl aydınlığa boğacak sizsiniz." Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, çocuklara armağan ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun.

Mrt

Küçük erkek futbol takımımız İstanbul şampiyonasında son 4 takım arasına kalmıştır. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

Gruptaki ilk maçımızı 6-1 kazandık. Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Şbt

İSTANBUL'U OKUYORUM projesi kapsamında yapılan etkinlikler

Şbt

Yıldızlar Kız Mendil Kapmacada 4. olduk.

Şbt

Rakibini 9-0 yenerek İstanbul'da son 16 takım arasına kalan Küçük Erkekler Futbol Takımımızı tebrik ederiz.

Okulumuz AFET ve ACİL DURUM TOPLANMA ALANI seçilmiştir.